top of page

Informatie

Schermafbeelding 2022-09-04 221608.png

De Gazette

In de Gazette vind je alle informatie over de komende maand! Hier staan alle activiteiten, leuke puzzels en handige weetjes in! Via bovenstaande link kom je in de Dropbox waar je alle krantjes vindt.

Trooper

Wil jij graag KLJ Oplinter steunen met iets dat maar een kleine moeite is? Steun ons dan via Trooper. Hierbij krijgen wij een procentje wanneer jij een online aankoop doet. Hoe werkt het?

Stap 1: Ga naar de website hierboven.
Stap 2: Ga naar jouw favoriete winkel.
Stap 3: Doe je aankopen en Trooper doet de rest.


Zo eenvoudig is het! Alvast bedankt voor jullie bijdrage!

Banner_2-1.png
DSC_1001.JPG

Activiteiten en kamp

Alles om een goede band te smeden in je groep!

Onze activiteiten gaan meestal door op zondag van 14u tot 17u. Af en toe kan dit al eens anders zijn, maar dit staat juist vermeld in ons maandelijks krantje: de Gazette. In juli vertrekken we met de hele bende op KLJ-kamp en laten we het vertrouwde Oplinter even achter en vertrekken we op avontuur. Hier krijgt iedereen, jong en oud, een hechte band met elkaar.

Uniform

De échte KLJ Oplinter-outfit!

Daarnaast heeft KLJ Oplinter zijn eigen uniform! Heb jij ook zin om te paraderen in je grijze hoodie, je bordeaux T-shirt of je KLJ-sjaaltje vol van leuke herinneringen? Je kan het totaalpakket aankopen voor €45: €25 voor een hoodie, €15 voor een T-shirt en €5 voor een sjaaltje.

Untitled.jpg
DSC_0771.jpg

Evenementen

KLJ Oplinter organiseert ook verschillende evenementen om zo geld in te zamelen voor ons kamp!

Ook mogen we onze jaarlijkse fuif, de Witte Sneeffuif, en Oplinter Kermis natuurlijk niet vergeten. De Witte Sneeffuif vindt ieder jaar begin november plaats in winterse en ijskoude sferen. Het laatste weekend van juni organiseren we Oplinter Kermis, ook zeker eens de moeite waard om te komen naar dit evenement! Andere evenementen die we met KLJ Oplinter organiseren zijn de Kaas- en Wijnavond, onze restaurantdag op de Startdag en nog veel meer!

Informatie: Programma's
bottom of page